VONQ

VONQ’s Job Marketing Platform helpt recruiters de meest relevante online mediakanalen samen te stellen om kwalitatieve kandidaten te bereiken. Het slimme algoritme achter de job marketing technologie selecteert op basis van vacaturecriteria, de meest relevante mediamix om specifieke doelgroepen te bereiken. Afhankelijk van het advies dat het platform geeft, plaatst VONQ de vacatures op Google, social media, niche sites, job boards, etc. VONQ’s Job Marketing Platform kan daarnaast geïntegreerd worden in elk ATS. Dit maakt het mogelijk voor recruiters om vanuit één plek vacaturecampagnes op te zetten, media-inkoop te doen en te distribueren.

VONQ, opgericht in 2006 is ondertussen uitgegroeid tot een multinational met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, London en Düsseldorf. Met meer dan 100 medewerkers helpen we elke dag organisaties bij het bereiken van toptalent, overal in de wereld!

vonq.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van VONQ:

Creëer de ideale mediamix!

VONQ’s Job Marketing Platform is er om recruitment professionals te helpen effectiever en efficiënter hun werk te doen. Tijdens deze demo laten we je zien hoe onze job marketing technologie de meest relevante mediakanalen voor je samenstelt aan de hand van een slim algoritme en historische performance data. Op basis van de door jou opgegeven vacaturecriteria stelt het Job Marketing Platform de meest effectieve mediamix, bestaande uit onder andere job boards, niche kanalen, social media en Google, samen.

We laten daarnaast ook zien hoe het platform zich de afgelopen periode heeft gevuld met bruikbare recruitmenttips, campagne performance data en advies hoe je je campagne elk moment kan optimaliseren.

Benieuwd hoe job marketing technologie jou kan helpen toptalent te bereiken?

Integreer Job Marketing in je ATS

Een naadloze integratie tussen VONQ’s Job Marketing Platform en elk ATS, helpt jou als recruitment professionals, met een paar drukken op de knop, de meest relevante mediamix voor je campagne samen te stellen, media in te kopen en vacatures te publiceren op de geselecteerde kanalen. In deze demo laten we je zien hoe een integratie tussen een ATS en VONQ’s Job Marketing Platform je een betere voorspelbaarheid van je recruitmentactiviteiten geeft, je helpt bij het verdere success in het bereiken van toptalent en het stroomlijnen van je recruitment proces.

Met deze ATS hebben wij al een succesvolle samenwerking: Connexys – Bullhorn, TalentSoft, Raet, Cornerstone on Demand, iCIMS, Emply, Oracle, CVWarehouse, OTYS, Hireserve, eRecruiter en Yellow Yard.

Spreker