Brandchart

BrandchartBrandchart is specialist in het verzamelen van alle inzichten die jij nodig hebt om het beste talent voor jouw organisatie aan te trekken en te behouden. Dit maakt Brandchart jouw ultieme kennispartner. Of je nu werkt met onze tools, onderzoeken of opleidingen. Wij helpen je recruitment en employer branding binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Onze recruitment en employer branding tools bieden je brede inzichten. Wij beiden de volgende tools aan:
Sidekick, het meest volledige recruitment marketing platform.
Candidate Experience Tracker, creëer de perfecte kanidaat beleving.
Imago Tracker, krijg grip op je werkgeversimago.

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Brandchart:

Sidekick

Sidekick is het recruitment marketing platform (intelligence, referral, vacature analyse, online posting en search) dat organisaties in staat stelt om sneller, meer en betere kandidaten te werven voor openstaande vacatures. In de demo lopen we door de vijf tools van het Sidekick platform heen en laten we je zien hoe je Sidekick kunt gebruiken om effectief te werven.

Candidate Experience Tracker

Candidate Experience Tracker stelt organisaties in staat om sollicitanten een ‘9+ ervaring’ te bieden gedurende het sollicitatieproces. In de demo tonen wij hoe Candidate Experience Tracker organisaties helpt de candidate experience die zij bieden op een effectieve manier te managen en verbeteren.

Als aanvulling op het formulier wil ik graag nog een andere demo aanmelden, dit zal demo nummer 3 worden.

Imago Tracker

Imago Tracker biedt real-time inzicht in jouw werkgeversimago en dat van concurrenten. Door inzichten in de bekendheid en voorkeur van het werkgeversmerk weet je waar jouw organisatie in de arbeidsmarkt staat.

In de demo lopen we door de vijf unieke weergaven heen die verdiepende inzichten geven in het werkgeversimago van jouw en je concurrenten.

Spreker