Home  ›  Agenda  ›  Webinar: Hoe draagt A.I. bij aan Talent Aquisition binnen HR!

Webinar: Hoe draagt A.I. bij aan Talent Aquisition binnen HR!

Inmiddels hebben we veel gehoord over de potentie van AI op het gebied van Human Resources. Maar wat voor impact kunnen we op dagelijkse basis nu echt verwachten? Het zal leiden tot grote verandering van veel taken, vaardigheden en rollen. Hoe gaat dat er concreet uitzien?

Doe mee en ontdek:
▪️ Wat Talent Acquisition is en hoe het ervoor kan zorgen dat sollicitanten nooit meer op de verkeerde functie solliciteren
▪️ De rol van Talent Intelligence bij het veranderen van het leerproces en het integreren van externe data van platforms als LinkedIn
▪️ Hoe het kan bijdragen aan het verbeteren van de diversiteit op de werkvloer
▪️ Hoe AI transactioneel werk gaat vervangen en werknemers zich mogen focussen op relationeel werk
▪️ Hoe Deen Talent Acquisition toepast om sterke managers en managementteams te ontwikkelen.

Mis deze kans niet om voorop te blijven lopen. Ontdek hoe AI de manier verandert waarop we talent binnen HR benaderen.

Over Marije Haeck
Marije Haeck is directeur van BEBR, gespecialiseerd in data en kunstmatige intelligentie. Het bedrijf focust op pragmatische AI-oplossingen voor klanten met kostenreductie en omzetverhoging als doel. BEBR heeft inmiddels 50+ wetenschappers in dienst verdeeld over 3 kantoren: Groningen, Madrid en Sydney.

Marije is BEBR gestart na haar studie quantumfysica en heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het maken van AI’s voor een groot aantal domeinen. Ze woont op een boerderij in Groningen, is 36 jaar oud en heeft 4 kinderen.
23 november 2023
van 16:00 uur
tot 17:00 uur
Webinar
Online

MEEST GELEZEN AFGELOPEN 30 DAGEN

Spreker