Florys Groep vindt snellere match met nieuwe AI-tool Apollo Jobs

In samenwerking met Florys Groep heeft Orange Peak Company een AI matching engine ontwikkeld voor de staffingindustrie: Apollo Jobs. Op basis van Artificial  Intelligence zoekt Apollo de beste kandidaat in de eigen database of vice versa de beste vacature bij een kandidaat.

Eigen database

Na een periode van intensief testen en verder doorontwikkelen van de user interface gaan Intro Personeel, Brys en Irys (drie labels binnen Florys Groep) Apollo Jobs als allereerste gebruiken. Met de nieuwe tool kunnen eenvoudig en snel de beste kandidaten bij vacatures worden gevonden in de eigen database (en andersom). Dit gaat zonder veel toeters en bellen. Zo kunnen staffers en bemiddelaars veel beter de opgebouwde waarde van kandidaten in de eigen database benutten.

Tekst- en woordcombinaties

De techniek is gebaseerd op het begrijpen van tekst- en woordcombinaties. Hiermee zegt Apollo Jobs de bestaande tools te verslaan die vooral semantisch en/of op basis van trefwoorden zoeken. Met verschillende vestigingen of labels heb je een extra voordeel omdat je de kandidaten die je niet kent, ook eenvoudig in beeld krijgt. Een menselijke ‘bias’ in onbewust profileren is hierdoor verleden tijd. Naast het versnellen van het zoek- en matchwerk van de recruiters kan Apollo ook zorgen voor het efficiënter inzetten van automatische doelgroepselectie voor mailings. Op deze manier krijgt de juiste doelgroep de meest passende vacatures en andere content gepresenteerd.

Integraties

Op dit moment wordt hard gewerkt aan extra functionaliteiten. Zo wordt er nagedacht over integraties met verschillende recruitmentsystemen. Voor Bullhorn is hier inmiddels al een eerste stap gezet. Florys Groep zal als partner actief zijn en als referent/ambassadeur optreden binnen de flexmarkt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER