Audio Intakes genomineerd voor de Demo_Day Startup Pitch 2022

Audio communicatie platform Audio Intakes is genomineerd voor de Demo_Day Startup Pitch 2022. Tot en met 1 april kan het publiek stemmen op Audio Intakes of een van de andere genomineerde recruitmentsoftware. De winnende startup krijgt een demo spot en demo talk tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht. In dit artikel vertellen we je meer over de genomineerde startup Audio Intakes.

Wat is/doet Audio Intakes?

Het maakt asynchrone audio communicatie, binnen bestaande processen en systemen, mogelijk. Audio Intakes zorgt ervoor dat je op een gestandaardiseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerde manier zoveel mogelijk van iets/iemand te weten kan komen, voorafgaand aan live communicatie.

Waar is Audio Intakes een oplossing voor?

Het voorkomen van alle onnodige live communicatie, vroeg in het recruitment proces, tussen recruiter en kandidaat.

Wat maakt Audio Intakes bijzonder?

Audio Intakes voorkomt met innovatieve audio/speech to text technologie meerdere tijdrovende repetitieve taken van recruiters, waaronder het inplannen, doen en documenteren van alle onnodige live communicatie met kandidaten. De grootste unique selling point hierbij is, is dat het een API first technologie is die volledig geïntegreerd wordt in de dagelijkse flow van recruiters. Hierdoor is gebruiksgemak en een snelle adoptie gegarandeerd.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde?

Alle recruiters die dagelijks te maken hebben met live communicatie (intakes) met kandidaten, vroeg in het recruitment proces.

Stemmen

Vind jij dat Audio Intakes een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2022 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Audio Intakes terug als winnaar.

Stem op Audio Intakes

Bekijk hier de andere drie genomineerden, VionALitto en Intractive, voor de Startup Pitch 2022.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER