1366x440 Intractive

Intractive vertelt het verhaal van een bedrijf (kernwaarden, visie, cultuur) door het gebruik van gamification en storytelling. Tot en met 1 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Naam van de tool/bedrijf?

Intractive

Wat is/doet jouw tool?

Het verhaal van een bedrijf (kernwaarden, visie, cultuur) vertellen in een interactieve ervaring om potentiële kandidaten op speelse wijze te interesseren om te reageren op vacatures.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

De aandacht van kandidaten grijpen, ze de beste eerste indruk geven en ze daardoor te laten reageren op vacatures.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Door het gebruik van gamification en storytelling weten we de aandacht te grijpen en deze voor gemiddeld 10 minuten vast te houden. In 10 minuten kun je veel vertellen en dus ook zorgen dat de juiste kandidaten geïnteresseerd raken in een bedrijf.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Organisaties (meestal tussen de 50 en 1000 werknemers) met een goed verhaal en die vacatures hebben die zich voornamelijk richten op starters en young professionals (20-40 jaar).

Vind jij dat Intractive een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2022 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Intractive terug als winnaar.