Download de kersverse Benelux Recruitment Tech Landscape 2022 nu

De nieuwste editie van de Benelux Recruitment Tech Landscape is vanaf nu beschikbaar om te downloaden. De Recruitment Tech Landscape is een overzicht met alle leveranciers van recruitmenttechnologie met een vestiging in de Benelux die twee keer per jaar wordt geüpdate.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Benelux Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux, inzichtelijk te maken. Ook deze zevende editie is de Landscape uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces: Setup, Recruit, Select, Hire, Evaluate en de overkoepelende fase Manage. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

Nieuwe editie 2022 verschijnt tijdens Demo_Day 2022

Medio 2022, tijdens Demo_Day 2022, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze achtste editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Doe dit zo snel mogelijk, dan weet je zeker dat je op de nieuwste editie staat. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER