Webinar 24 juni: Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?

Op 24 juni vertellen experts uit de recruitmentindustrie je hoe je de juiste software selecteert voor jouw organisatie in het gratis webinar ‘Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau’?

Webinar 24 juni: Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?Experts

Dries Vrijders van HRlinkiT, Patrick Boonstra van het Recruitment Innovation Lab en Mark Benschop van Bullhorn delen hun inzichten, ervaringen, tips en tricks onder leiding van Martijn Hemminga van Recruitment Tech. Patrick Boonstra helpt veel verschillende organisaties bij het selecteren en implementeren van een ATS. Omdat Patrick al vroeg in het selectieproces bij een organisatie aan tafel zit, weet hij precies waar je op moet letten. Deze ervaringen deelt hij graag in het webinar. Als Solution Architect bij HRlinkiT ziet Dries Vrijders verschillende implementatieprocessen voorbij komen met verschillende succesvolle recruitment applicaties. Hij deelt in het webinar graag waar je op moet letten tijdens een selectieproces. Account Executive Mark Benschop is continu in gesprek met veel verschillende recruitmentbureaus over hun bestaande processen in hun huidige IT-landschap. In het webinar zal hij o.a. vertellen welke lessen hij daaruit heeft getrokken.

Meld je gratis aan

Het webinar is gratis te volgen. Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven. Komt de datum je niet uit? Geen zorgen, meld je alsnog aan en de opname wordt achteraf met je gedeeld.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER