Demo_Day 2021

Het inspirerende online event Demo_Day 2021, onder leiding van host Teddy Dimitrova, van dinsdag 8 en donderdag 10 juni is net achter de rug. Dit was Demo_Day 2021 in 8 foto’s!

Bekijk gratis de replays

Heb je Demo_Day niet live kunnen bijwonen of niet alle gedeeltes volgen? Geen probleem! Als je je alsnog gratis aanmeldt voor Demo_Day, kan je daarna op je eigen gemak de replays van de talks, pitches en demo sessies terugkijken! Zo kijk je op je eigen moment de pitches en demo sessies van de zestien partners terug, of de keynotes van Martijn Hemminga en Monique de Jong.

Meld je gratis aan voor de replays

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER