Indeed Interactive (16 juni): Een nieuwe kijk op recruitment in de nieuwe wereld van werk

Op het gratis Indeed Interactive event op 16 juni 2021 vind je inspirerende sprekers, innovatieve ideeën, praktische tips en data-gedreven inzichten.

Menselijke connecties

Hoe uitdagend het soms ook kan zijn, er is een reden waarom je recruiter bent geworden: de kans om het leven van mensen ten goede te veranderen. Tijdens Indeed Interactive leer je exclusieve inzichten over recruitment van gerenommeerde thought leaders, en verken je samen met collega’s de menselijke connecties die de sector aansturen. Wat je interesses ook zijn – diversiteit, inclusiviteit & saamhorigheid, automatisering en de toekomst van werk, candidate experience, branding of Indeed-oplossingen – Indeed heeft sessies klaarstaan die uitgebreid ingaan op onderwerpen die van belang zijn voor jou als recruitmentprofessional. Van branche-experts en thought leaders, tot economen en C-level executives: de breakout-sessies zitten vol met inspirerende sprekers, zodat jij het meeste kan halen uit je Interactive-ervaring.

Meer informatie over Indeed Interactive vind je hier, gratis aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER