Nieuwe editie Recruitment Tech Landscape 2021 onthuld tijdens Demo_Day

Tijdens de eerste dag van Demo_Day 2021, dinsdagmiddag 8 juni, onthulde Martijn Hemminga tijdens zijn keynote de nieuwste editie van de Benelux Recruitment Tech Landscape. De Recruitment Tech Landscape is een overzicht met alle leveranciers van recruitmenttechnologie met een vestiging in de Benelux die twee keer per jaar wordt geüpdate.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Benelux Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux, inzichtelijk te maken. Ook deze zevende editie is de Landscape uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces: Setup, Recruit, Select, Hire, Evaluate en de overkoepelende fase Manage. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

Dag 2 van Demo_Day 2021

Demo_Day vindt dit jaar op twee dagen plaats en donderdag 10 juni presenteren nog 8 leveranciers hun recruitmenttooling: Bullhorn, Virtual Sales Recruiter, Varbi, Intelligence Group, TechWolf, The Selection Lab, DonnaKnows en skeeled nemen de laatste trends en nieuwste snufjes van hun technologie met je door. Daarnaast geeft expert Monique de Jong een keynote over waar je op moet letten bij de aanschaf van een recruitmentsysteem. Het is nog steeds mogelijk om je hier gratis aan te melden. Verhinderd? Niks aan de hand! Dan kan je, wanneer je je aanmeldt, de talks van dinsdag en donderdag op een later moment op je gemak terugkijken.

Eerste editie 2022 verschijnt 18 november

Op 18 november 2021, tijdens het Recruitment Tech Event, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze zevende editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Doe dit voor 15 oktober, dan weet je zeker dat je op de nieuwste editie staat. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

 

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER