Hoe boek je als recruiter tot 20 minuten tijdwinst en genereer je tot 30% meer omzet? Adelbert Smal, Business Development Director EMEA bij Jobdigger en Jan Govaerts (foto), Managing Partner bij theMatchBox, gaan hier dieper op in in hun breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet Virtual Sales Recruiter precies?

“De Virtual Sales Recruiter zorgt automatisch voor de optimale match tussen eigen kandidaten, eigen opdrachten en de volledige arbeidsmarkt via de combinatie van Jobdigger Insights en 360Match van theMatchBox.”

Jullie gaan tijdens de demo talk op Demo_Day vertellen over efficiënt en effectief werven en matchen van kandidaten en klanten met Virtual Sales Recruiter. Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten?

virtual sales recruiter“Dat doen we natuurlijk graag aan de hand van bovenstaande afbeelding. Aan de linkerkant zie je eigen kandidaten vanuit je eigen CRM systeem, maar ook andere bronnen van kandidaten, zoals de VDAB. Daaronder de eigen opdrachten naast alle relevante externe vacatures op de arbeidsmarkt die een intermediair zelf kan instellen op basis van een volledig overzicht van de Nederlandse, Belgische, Franse en binnenkort ook Duitse arbeidsmarkt. Hiermee heb je als accountmanager en recruiter direct en actueel zicht op alle sales- en matchkansen. Dit zijn natuurlijk je eigen opdrachten met eigen kandidaten, maar uitgebreid met de mogelijkheden van de volledige arbeidsmarkt, waar je jouw kandidaten direct op kunt aanbieden. Tegelijkertijd heeft theMatchBox al aansluiting met de kandidatendatabase van de VDAB en onderzoekt verder uitbreidingen naar LinkedIn en andere bronnen waar kandidaten op zoek zijn naar werk. Via optimale slimme matchingtechnologie zorgen we met de Virtual Sales Recruiter dat de beste kandidaten op zelf ingestelde matchcriteria voor de arbeidsmarkt in beeld komen en direct kunnen worden gematcht en voorgesteld. We werken met vier soorten notificaties, candidate alerts naar klanten, job alerts naar kandidaten, marktkansen alerts naar sales en match-alerts naar recruiters en consulenten. Hiermee ondersteunt de virtual salesrecruiter alle core processen van een intermediair/uitzender en detacheerder.”

Waarom mogen bezoekers jullie demo talk niet missen?

“Omdat ze daarmee de kans op veelbelovende sales- en matchkansen mislopen en we graag de verkregen inzichten en effecten met hen willen delen.”

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2021

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER