Kijk de demo talk van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie terug: Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!

Mariska Smits geeft een demo van de Kennisportal Vacatureteksten. Ze neemt je mee door de online toolbox met artikelen, checklists, downloads, video’s, podcasts en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER