Kijk de demo talk van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie terug: Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!

Mariska Smits geeft een demo van de Kennisportal Vacatureteksten. Ze neemt je mee door de online toolbox met artikelen, checklists, downloads, video’s, podcasts en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER