Zomerleestip: Recruitment Tech Guide 2020 met gratis Tech Landscape én korting

Je werkdag of werkweek zit erop, de zon straalt, je bergt je laptop op, schakelt je telefoon uit of legt hem zoveel mogelijk weg. Een aanrader om eens lekker te lezen in de zon is het inspirerende jaarmagazine Recruitment Tech Guide 2020, die je nu met korting én gratis Landscape scoort.

Trends, achtergronden, interviews en meer

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5 jaarmagazine met een oplage van meer dan 10.000 exemplaren. Met de Guide ben je in mum van tijd op de hoogte van de belangrijkste trends in de recruitmenttechnologie en lees je de visie van een aantal experts uit het vakgebied over de plek die recruitmenttechnologie inneemt anno 2020. Je leest verder artikelen over artificial intelligence, data en de recruitmentsite in het magazine. Én je krijgt een kijkje in de keuken bij Albert Heijn en Compagnon hoe zij tech inzetten om hun recruitmentdoelen te behalen. Er staan interviews in met drie buitenlandse ‘women in tech’ en een discussie over hoe tooling helpt bias en discriminatie tegen te gaan. Uiteraard vind je er weer een compleet overzicht van alle leveranciers van recruitmenttooling met een vestiging in Nederland of België en de nieuwste versie van de Recruitment Tech Landscape in een Benelux-editie. Dat is handig! En dit is slechts een greep van alles wat je dit jaar sowieso moet weten over recruitmenttechnologie.

Nu voor slechts €15,-

Voor iedereen die momenteel thuis aan het werk is of lekker aan het genieten is van vakantie en behoefte heeft aan afwisseling en inspiratie is de Recruitment Tech Guide 2020 nu in de aanbieding voor €15,-. Vergeet vooral niet om, indien van toepassing, je thuisadres in te vullen in plaats van je werkadres. Bestel hier direct jouw exemplaar en ontvang:

  • 100 pagina’s Recruitment Tech Guide met 5 euro korting
  • Gratis: Landscape op A2 formaat
  • Gratis: Laptop-sticker: I’m not a recruitment robot

InhoudInhoudsopgave Recruitment Tech Guide 2020

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER