Award-winnaar Recruit Robin: “Nog een stapje verder gaan in het sourcingproces””

Donderdag 19 november 2020 worden de Recruitment Tech Awards 2020 uitgereikt, de prijzen voor meest innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie. Wie volgt Recruit Robin op als winnaar ‘Best tooling’?

Best tool 2019

Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders. Met Robin maakt een recruiter in 39 seconden een zoekopdracht. Terwijl de recruiter in gesprek kan met kandidaten en opdrachtgevers, bouwt Robin shortlists van gekwalificeerde kandidaten. Daarbij verrijkt Robin gevonden profielen met een mailadres en/of telefoonnummer zodat recruiters makkelijk met hen in contact komen. Hier lees je meer over de tooling van Robin.

Inzenden

De periode om in te zenden loopt van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 11 september 2020. Op 16 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury (28 september) de nominaties bekend worden gemaakt op 19 oktober. De publieksjury kan vervolgens vanaf 20 oktober haar stem uitbrengen. De complete planning voor de Awards is hieronder te vinden. Meer informatie over het Recruitment Tech Event (en de early bird korting tot 16 september) vind je hier.

Planning 2020

17 augustus: Start inzenden
11 september: Einde inzenden
16 september: Voorselectie bekend
28 september: Presentaties aan vakjury
19 oktober: Nominaties bekend
20 oktober: Start publieksjury
03 november: Einde publieksjury
19 november: Presentaties nominaties
19 november: Uitgereikt!

Tips van juryleden

In onderstaande video geven enkele van de juryleden concrete tips voor jouw inzending voor de Recruitment Tech Awards.

Tips & tricks

Vorig jaar gaf initiatiefnemer Martijn Hemminga tips voor het succesvol inzenden voor de Recruitment Tech Awards in het webinar ‘Zo win je een Recruitment Tech Award’. In de video krijg je concrete tips & tricks die helpen zo compleet en goed mogelijk in te zenden voor de Recruitment Tech Awards:

  • Wat moet er in de inzending staan?
  • Waar kijkt de vakjury allemaal naar?
  • Hoe ziet het proces en de planning eruit?
  • Best practices van vorige jaren

Initiatiefnemer Hemminga zit niet in de jury, maar is wel bij de jurering aanwezig. Hij weet dus als geen ander waar de jury oplet. Kijk hieronder de tips:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER