Kijk de demo talk van Spielwork terug: 500% meer resultaat door eerlijke, visuele vacatures

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Spielwork.

500% meer resultaat door eerlijke, visuele vacatures

In deze demo legt de oprichter van Spielwork, Manus Aa, uit waarom eerlijke, visuele vacatures essentieel zijn. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de werkzoekenden direct op de vacature landingspagina landt. De vacaturepagina is de ultieme plek om verwachtingen van baan en bedrijfscultuur te managen. Zo zorg je dat je de juiste werknemers aantrekt en behoudt. Spielwork kost 85% minder dan een ‘traditionele’ recruiter met als resultaat onder andere 450% meer engagement, 112% hogere kwaliteit van sollicitanten en 90% meer hires.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Spielwork terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER