Kijk de demo talk van theMatchBox terug: 360° Match & Contact, automatiseer je wervingsproces

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan theMatchBox.

360Match, automatiseer je wervingsproces

Tijdens de 360Match demo zie je hoe een recruiter manueel of automatisch bi-directioneel kandidaten en vacatures kan matchen en contacteren. Dankzij de hoge precisie en transparantie kunnen consulenten zo’n 20 minuten tijd besparen bij elke zoekopdracht. Zo leest 360Match door al je CV’s en vacatures en krijgt je consulent een shortlist aangereikt met een gedetailleerde vergelijking tussen de vacature en kandidaten. Ook zie je hoe een consulent zelf criteria kan toevoegen, verplicht maken of meer gewicht geven om de rangschikking aan te passen en ze vervolgens te benaderen via SMS of email.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van theMatchBox terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Bekijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER