Demo_Day 2020 vindt vandaag plaats. Welke demo’s mag jij echt niet missen op dit online event? We toonden iedere dag pitches van leveranciers die op Demo_Day aanwezig zijn om jou te laten zien hoe je je recruitment kan boosten. Dit zijn de pitches van OnRecruit, Hireslim, Recruit Robin en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

  • Recruit Robin

  • Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

  • Hireslim

  • OnRecruit

Overzicht

Tijdens Demo_Day 2020 kan je bij de demo spots van de 33 partners zo’n 50 demo’s bekijken. In dit interactief en doorzoekbaar overzicht vind je zo’n tachtig procent van het aanbod.

Bezoek Demo_Day Online 2020 gratis

Op donderdag 11 juni 2020 tonen 33 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Daarnaast volg je demo talks van leveranciers, tech talks van experts en heb je de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers. Het event vindt plaats in de vorm van een online beurs waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Deelname is gratis wanneer je je hier aanmeldt!

Gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER