Geef jouw mening: In welke recruitmenttechnologie ga jij in 2021 investeren?

De coronacrisis raakt ook de wereld van recruitment. Daarom is Recruitment Tech benieuwd wat dit betekent voor jouw investering(en) in recruitmenttechnologie. Laat het ons weten via onderstaande poll!

Leveranciers in tijden van coronacrisis

Benieuwd hoe de leveranciers van recruitmenttechnologie omgaan met de coronacrisis? In deze serie vertellen ze over hun situatie in tijden van de coronacrisis. Welke maatregelen nemen ze en wat merken ze ervan, bijvoorbeeld qua gebruik van hun product? In deze serie verschenen. Hier vind je een overzicht van de verhalen van leveranciers.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER