Even voorstellen: Startup RecruitEverywhere geeft je zicht waar in Europa je het beste internationaal talent kunt werven

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. In dit artikel stellen we RecruitEverywhere voor aan het recruitmentpubliek.

RecruitEverywhere

Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven. Daarnaast kun je vacature ook daadwerkelijk overal op de wereld plaatsen, -al dan niet door een locale expert vertaald-. Het advies dat je krijgt is afhankelijk van het aantal sollicitanten dat je zoekt. Het advies is dan ook anders naarmate je meer of minder sollicitanten zoekt. Je kunt dus heel snel en makkelijk, overal op de wereld werven!

Vind jij dat RecruitEverywhere een demo spot tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je RecruitEverywhere terug als één van de drie winnaars.

Alles over de tool van RecruitEverywhere lees je hier.

Stem hier op RecruitEverywhere

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER