Demo_Night Recruitmentsystemen voor bureaus op 31 maart wordt online event

Op dinsdag 31 maart vindt Demo_Night Recruitmentsystemen voor Bureaus plaats. In verband met Covid-19 is een offline event momenteel onmogelijk en dus vindt dit event nu 100% online plaats als virtual event.

Oriënteer je online

Vanaf thuis, kantoor of onderweg kun je 31 maart met jouw laptop, tablet, smartphone en pc met webcam deelnemen aan het online event. Alles wat tijdens het fysieke event gepland stond vindt nu in de online omgeving plaats. Zo geven de sprekers live hun presentatie, zijn de demo’s online te volgen en kun je in gesprek met de partners. Een hapje en een drankje moet je alleen zelf verzorgen ;-). Demo_Night kun je in de middag volgen van 14.00 – 16.15 uur en van 16.30 – 18.30 uur. Meld je hier direct gratis aan.

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld als recruiter bij een uitzend,- w&s- en/of detacheringsbureau? Doe dat dan direct. Deelname is gratis. Of bekijk de site voor het programma.

Meer informatie over en aanmelden voor Demo_Night

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER