HireVue verandert de manier waarop organisaties het beste talent ontdekken, aannemen en ontwikkelen. Loren Larsen, CTO bij HireVue, vertelde Recruitment Tech TV tijdens UNLEASH Paris wat de doelstellingen van de organisatie zijn.

Kwaliteit

HireVue helpt organisaties een concurrentievoordeel te behalen in de moderne talentenmarkt met video-interviewsoftware en pre-hire assessments. Door het combineren van video-interviews met wetenschap en kunstmatige intelligentie, vergroot HireVue de slagingskans in het aannameproces en levert het sneller talent van hogere kwaliteit. HireVue is wereldwijd beschikbaar in meer dan dertig talen en heeft meer dan acht miljoen on-demand interviews en een miljoen assessments afgenomen.

Beter

Wat maakt HireVue uniek? “We weten beter waartoe iemand in staat is in een baan dan elk ander platform ter wereld”, zegt Loren Larsen. In de onderstaande video vertelt hij meer over HireVue, hoe de leverancier te werk gaat en hun roadmap voor 2020.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER