7 redenen waarom je 12 maart Talent Acquistion Live niet mag missen

12 maart 2020 vindt de 3e editie van Talent Acquisition Live plaats in Amsterdam. TA Live is hét Europese evenement over innovatie in recruitment. Van strategie en processen tot technologie. In dit artikel staan de 7 redenen waarom je dit evenement vooral niet moet missen. En reden 7 is een exclusieve korting voor bezoekers van Recruitmenttech.nl.

1. Het is internationaal

TA Live vindt plaats in theater De Nieuwe Liefde in Amsterdam, maar niet alleen met Nederlanders. Het is een internationaal evenement met aanwezigen en sprekers uit heel Europa. Dit betekent dat je kunt netwerken met recruitmentprofessionals uit onder meer België, Duitsland, Engeland, Ierland en Portugal.

2. Teddy Dimitrova is de MC

Vorig jaar vertelde Teddy Dimitrova bij TA Live wat gastvrijheid en recruitment met elkaar te maken hebben. Haar presentatie maakte – terecht – indruk en daarom zal ze deze editie als Master of Ceremony optreden. Verwacht veel kennis, energie en… mooie schoenen.

3. Keynotes van LEGO en Philips

Charlotte Christiaanse-Pali, Global Strategic Talent Sourcing Leader bij Royal Philips, vertelt hoe je jouw Employee Value Proposition kunt afstemmen op In-house Talent Sourcing. En Kerstin Birner, Manager Talent Operations EMEA bij Lego, vertelt je meer over hoe Lego talent werft.

4. Hung Lee’s Recruiting Brainfood track

Dit jaar is er een speciale track waarin Recruiting Brainfood‘s Hung Lee interviews afnemen met TA-professionals van o.a. Mollie, Booking.com en Elastic. Met zijn wekelijkse nieuwsbrief (must read) houdt Hung recruiters op de hoogte van het laatste nieuws.

5. Akbar Karenga is aanwezig

Akbar Karenga is een recruitment geek uit Londen die bijzonder ervaren is in het vinden van talent voor grote technische bedrijven. Op 12 maart zal hij recruitment vergelijken met de bekende strijd tussen David en Goliath.

6. De dag ervoor is TRU Amsterdam

Kom niet naar Amsterdam voor één dag… kom voor twee dagen! De dag ervoor is TRU terug in Amsterdam! Doe dus mee met beide evenementen voor twee dagen van serieuze, interactieve en epische gesprekken, chats en keynotes! Schrijf je in voor TRU via de website van TRU Amsterdam.

7. Recruitmenttech.nl last minute korting

Recruitmenttech.nl kan jou als mediapartner een speciale korting aanbieden. Bij gebruik van de code ‘RTnl20’ betaal je € 345,- in plaats van de reguliere € 395,- (vanaf 1 maart is het tarief € 545,-). Deze aanbieding eindigt op 3 maart 2020, dus wacht niet te lang en schrijf je in!

Bezoek de website van Talent Acquisition Live voor meer informatie en om je te registreren!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER