Geef jouw mening: In welke recruitmenttechnologie ga jij in 2020 investeren?

Een nieuw recruitmentsysteem, video recruitment of juist chatbots? Laat via onze poll hieronder weten in welke recruitment tooling jij gaat investeren in 2020!

Vorige poll: E-assessments populairste tool voor selectie

E-assessments zijn de populairste manier om kandidaten te selecteren. Dit bleek uit de vorige poll die gehouden is onder de bezoekers van recruitmenttech.nl. Honderden bezoekers gaven hierin hun mening over hun populairste tooling voor selectie. Hier lees je er meer over.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER