Geef jouw mening: In welke recruitmenttechnologie ga jij in 2020 investeren?

Een nieuw recruitmentsysteem, video recruitment of juist chatbots? Laat via onze poll hieronder weten in welke recruitment tooling jij gaat investeren in 2020!

Vorige poll: E-assessments populairste tool voor selectie

E-assessments zijn de populairste manier om kandidaten te selecteren. Dit bleek uit de vorige poll die gehouden is onder de bezoekers van recruitmenttech.nl. Honderden bezoekers gaven hierin hun mening over hun populairste tooling voor selectie. Hier lees je er meer over.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER