Brockmeyer en Spielwork gaan partnership aan voor jobmarketing en visuele vacatures

Spielwork en Brockmeyer Jobmarketing Experts zijn een samenwerking aangegaan omdat hun dienstverlening optimaal op elkaar aansluit. De visuele vacatures van Spielwork en de jobmarketing van Brockmeyer moeten hun klanten nog beter helpen hun vacatures in te vullen.

Visuele vacatures

Spielwork specialiseert zich in het maken van visuele vacatures die eerlijk inzicht geven in het dagelijkse werk. Het doel van Spielwork is om verwachtingen van een baan te managen en zo kandidaten aan te spreken die écht bij de baan en bedrijfscultuur passen. De door Spielwork gemaakte vacatures kunnen ook geïntegreerd worden op de website van de klant.

Jobmarketing

Als een vacature gemaakt en gepubliceerd is, is het vervolgens van belang om de ideale kandidaat te bereiken. Ook als deze niet actief op zoek is naar een nieuwe baan. Brockmeyer Jobmarketing Experts doet dit door middel van jobmarketing. Met het inzetten van een optimale mix van vacaturesites, Google advertising, banner- en social media campagnes helpt Brockmeyer haar klanten om substantieel meer en betere kandidaten te bereiken voor iedere vacature.

Jobmarketing Pro

Wie voortaan in Jobmarketing Pro, de unieke one-stop recruitmentshop van Brockmeyer een marketingcampagne uitzet, kan direct heel eenvoudig een Spielwork-vacature laten maken. Zodra de gebruiker een visuele vacature van Spielwork besteld, gaan de specialisten van Spielwork direct aan de slag. Zij maken eerst een video en foto’s (van de bedrijfscultuur) die voor alle vacatures kunnen worden gebruikt.

Vervolgens kan Spielwork binnen twee dagen een visuele vacature (met onder andere een agenda van de week) opleveren, op basis van een kort interview met een van de mederwerkers van de gebruiker.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER