Brockmeyer haalt arbeidsmarktcommunicatie-expertise in huis met B Professional

AIA Worldwide, een wereldwijd leider in de talent acquisition tech, heeft aangekondigd dat het Perengo heeft overgenomen.

Perfecte aanvulling

Perengo is een programmatisch recruitmentplatform dat grote bedrijven helpt hun recruitmentproces te automatiseren en te verbeteren. Michelle Abbey, President & CEO van AIA Worldwide: “De overname van Perengo bevordert ons voornemen om onze klanten de meest robuuste en efficiënte recruitmenttechnologie in de sector aan te bieden. De combinatie van ambitie en differentiërende technologie maakt hen de perfecte aanvulling voor zowel ons team als ons platform.”

Dezelfde visie

Mike Kofi Okyere, CEO van Perengo: “Sinds de eerste ontmoeting met AIA Worldwide was het ons allemaal duidelijk dat we dezelfde strategische visie en doelstellingen delen. Samen kijken we ernaar uit om het tempo van de innovatie binnen recruitment te verhogen.”

Over AIA Worldwide

AIA Worldwide is een wereldwijde leider op het gebied van talent acquisition tech, die zich inzet voor het vinden van nieuwe manieren om software, strategie en creativiteit in te zetten voor het bouwen van talent en het versterken van de werkgeversmerken van haar klanten – op elk aansluitingspunt. Ze hebben klanten in Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Costa Rica, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, India, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Rusland, Singapore, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Eerder afgelopen week werd ook al bekend dat ClickIQ, een vergelijkbare oplossing, is overgenomen door Indeed.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER