Anne-Marie Munk (LinkedLabels) te gast in live-uitzending Recruitment Tech Monthly

Anne-Marie Munk, Teamlead Recruitment bij LinkedLabels, is op woensdag 28 november om 16.00 uur de maandgast in Recruitment Tech Monthly.

Over Anne-Marie Munk

Anne-Marie Munk studeerde journalistiek in Zwolle. Via via werd zij geïntroduceerd met werken als intercedent en zo rolde zij de arbeidsbemiddeling in. De eerste jaren werkte zij bij grote corporates waar zij het vak leerde. Toen een van de eigenaren van NRG-Office in 2014 haar vroeg om voor de organisatie recruitment op poten te zetten, greep ze deze mogelijkheid met beide handen aan. Vier jaar later is NRG-Office onderdeel van LinkedLabels – een groep van bedrijven gespecialiseerd in werving en selectie en detachering – waar ze 100 collega’s heeft, waarvan 13 recruiters en 5 sourcers. Als team lead recruitment kan ze haar aanstekelijke enthousiasme voor recruitment, innovatie en tech helemaal kwijt.

Uitzending

In deze vernieuwde opzet nemen we meer tijd om met de maandgast in gesprek te gaan. Anne-Marie gaat in de live-uitzending vertellen over Growth Hacking, waarbij een scala van marketing kanalen wordt gebruikt om organisaties te laten groeien. Ook vertelt ze over de afgelopen maand aan de hand van foto’s en we praten met haar over de recruitment tech wereld, trends, wat er komende maand op het programma staat en het laatste nieuws. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

Live

De live-uitzending is woensdag 28 november vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER