Harm Voogt te gast in live-uitzending Recruitment Tech Monthly op 26 september

Harm Voogt, CEO van Validata Group, is op woensdag 26 september om 16.30 uur de maandgast in Recruitment Tech Monthly.

Gast: Harm Voogt

Harm Voogt is naast algemene zaken en strategische ontwikkeling, onder meer verantwoordelijk voor het hoge level van privacy compliance. Sinds 2009 staat hij aan het roer bij CV-OK. CV-OK is inmiddels marktleider in het screenen van kandidaten en personeel en is onderdeel van de Validata Group.

Vernieuwde opzet

Vanaf september wordt Recruitment Tech Monthly in een ander jasje gestoken. In deze vernieuwde opzet nemen we meer tijd om met de maandgast in gesprek te gaan. Nog steeds vertelt de maandgast over de afgelopen maand aan de hand van foto’s, maar we nemen meer de tijd om met de gast te praten over de recruitment tech wereld waarin hij of zij actief is.
Wat ongewijzigd blijft is het laatste nieuws, de top 3 van meest gelezen artikelen van de afgelopen maand en wat er de komende maand op de agenda staat. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

Recruitment Tech Monthly half uur later

In verband met de Webinar Week van Werf& vindt de Monthly om 16.30 uur plaats in plaats van de gebruikelijke 16.00 uur. Werf& en ZiPconomy organiseren gezamenlijk de vierde Webinar Week in arbeidsmarktland. Jouw unieke kans om binnen één week op de hoogte te zijn van alle trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt binnen Vast en Flex. Een week lang delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis met jou. Hier vind je meer informatie.

Live

De live-uitzending is woensdag 26 september vanaf 16.30 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER