Laatste dag om te stemmen op de Startup_Pitch: nek-aan-nekrace om felbegeerde plekken op Demo_Day

Donderdag 7 juni 2018 vindt de tweede editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om je recruitment te boosten en jouw startup kan erbij zijn.

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom biedt Recruitment Tech Demo_Day hen de kans om met een gratis plek aanwezig te zijn op dit event.

Hoe doet mijn startup mee?

Tot en met 30 maart 2018 is het mogelijk om je op te geven voor de pitch. In deze startup-pitch moet je aangeven waarom deze startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2018. Uit alle inzendingen worden drie startups gekozen die een gratis demo spot toegewezen krijgen tijdens het event! Je krijgt een demo desk tot je beschikking voor bijvoorbeeld je laptop, en uiteraard is er Wi-Fi en stroom aanwezig.

Beoordeling

De pitches zullen beoordeeld worden en hieruit komen dus drie startups naar voren die op Demo_Day aanwezig mogen zijn. De organisatie zal onder andere op de volgende zaken letten:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch.

Voor wie?

Deze pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie. Deze organisatie mag pas na 8 juni 2017 zijn opgericht en zichzelf ook profileren als startup.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER