Recruitment Tech Awards 2016 voor USG People en Recruitz.io

Maak je als werkgever of w&s-/uitzend-/detacheringsbureau effectief gebruik van recruitment tooling? Heb je als leverancier recentelijk een nieuwe of verbeterde tooling op de markt gelanceerd? Zorg dan dat je tussen 17 augustus en 14 september ruimte in je agenda vrijhoudt om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Derde editie

Dit jaar wordt voor de derde keer de prijzen uitgereikt voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie. Wie volgen USG People en Recruitz.io op als winnaars van 2016? Welke case weet effectief technologie in te zetten om de recruitmentdoelstellingen te behalen? En welke tooling is vernieuwend en onderscheidend in de markt? Donderdag 23 november wordt tijdens het Recruitment Tech Event de uiteindelijke winnaars gekozen in de categorieën ‘Best case’ en ‘Best tooling’.

Zet de data in je agenda

Zet de inzendperiode alvast in jouw agenda: 17 augustus t/m 14 september 2017. Tot en met 14 september houden we je op de hoogte onder meer met tips waar de jury allemaal op let. Houd de website in de gaten en/of schrijf je gratis in voor de maandelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER