Whitepaper: Ooit stilgestaan bij jouw Source of Hire?

Hoewel de discussie over ‘big data’ en datagedreven recruitment niet nieuw is, worstelen veel organisaties nog altijd met het verzamelen van recruitment data en het vertalen van cijfers in concrete acties. Dit komt deels door onwetendheid over welke data nu echt van belang zijn, maar ook door het niet goed leggen van de basis voor het definiëren en opstellen van interne processen voor source tracking (waar komt de kandidaat/nieuwe medewerker vandaan?) en reporting.

Download binnenkort het ebook weerOntdek de ROI van je recruitmentstrategie (ebook)

Het ebook wordt momenteel geupdate met de laatste inzichten en is binnenkort weer te downloaden. Meld je aan voor de e-mail update via het formulier onder dit artikel en we houden je op de hoogte.

 

.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER