Connexys, Appical, OTYS en Emply laatste partners Demo_Day 2017

Met OTYS, Emply, Appical en Connexys zijn ook de laatste Demo Partners bekend van de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day op 8 juni 2017 in Utrecht. 20 verschillende leveranciers van recruitmenttooling bieden je de kans om hun nieuwste oplossingen te ontdekken, bekijken en uit te proberen.

Van recruitmentsysteem tot onboarding

Op 8 juni tonen 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun nieuwste tooling tijdens Recruitment Tech Demo_Day. In het nieuwe Van der Valk Utrecht kun je in een dag vrijwel alle categorieën binnen recruitmenttechnologie tegenkomen. Van referraltooling tot recruitmentsystemen. Van culture fit matching tot cv check tooling.

Hieronder kun je de partners eenvoudig per categorie weergeven:

show all
Cv-screening
Data en dashboards
e-Assessments, tests & predictive recruitment
Matching en cv-parsing
Mediatooling
Multiposting
Onboarding
Recruitmentsites
Recruitmentsystemen

Schrijf je nu in voor Demo_Day

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen voor slechts €95,- ecl. BTW deelnemen aan Demo_Day op 8 juni. Voor mensen uit de niet-primaire doelgroep, zoals consultants en leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie en media is er een speciaal tarief. Meer info + inschrijven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER