Connexys, Appical, OTYS en Emply laatste partners Demo_Day 2017

Met OTYS, Emply, Appical en Connexys zijn ook de laatste Demo Partners bekend van de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day op 8 juni 2017 in Utrecht. 20 verschillende leveranciers van recruitmenttooling bieden je de kans om hun nieuwste oplossingen te ontdekken, bekijken en uit te proberen.

Van recruitmentsysteem tot onboarding

Op 8 juni tonen 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun nieuwste tooling tijdens Recruitment Tech Demo_Day. In het nieuwe Van der Valk Utrecht kun je in een dag vrijwel alle categorieën binnen recruitmenttechnologie tegenkomen. Van referraltooling tot recruitmentsystemen. Van culture fit matching tot cv check tooling.

Hieronder kun je de partners eenvoudig per categorie weergeven:

show all
Cv en online screening
Data en dashboards
e-Assessments
Matching en search
Mediatooling
Multiposting
Onboarding
Recruitmentsites
Recruitmentsystemen
Social media recruitment
Talent management

Schrijf je nu in voor Demo_Day

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen voor slechts €95,- ecl. BTW deelnemen aan Demo_Day op 8 juni. Voor mensen uit de niet-primaire doelgroep, zoals consultants en leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie en media is er een speciaal tarief. Meer info + inschrijven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER