Tijdens het Recruitment Tech Event 2016 vroegen we aan een drietal breakout-sprekers wat hun plannen waren voor 2017 als het gaat om recruitmenttechnologie. Wat gaan ze volgend jaar nieuw of anders doen? Bekijk de video en deel in de poll in welke recruitmenttechnologie jij in 2017 gaat investeren.

Recruitmenttechnologie in 2017

Christy Hekkema (Eneco),  Ilse van der Zwet (DAS) en Geert Wernaart (Delta Lloyd) delen in deze video hun plannen op het gebied van recruitment en technologie voor 2017. Ook vertellen ze wat ze dit jaar hebben gedaan op het gebied van recruitmenttechnologie.

Poll: waarin ga jij investeren in 2017?

Wil jij jouw keuze toelichten, plaats deze dan hieronder bij de reacties.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER