Imagine People

Imagine PeopleIMAGINE PEOPLE | Videopartner in Utrecht | VideoPodium

Je onthoudt 20% van wat je leest. En 50% van wat je hoort en ziet. Iedereen weet dat video een sterk communicatiemiddel is en niet meer weg te denken is in onze huidige maatschappij. En hier speelt Imagine People een grote rol als videopartner van veel verschillende klanten! We produceren video’s, animaties en commercials, maar we geven ook trainingen over bijvoorbeeld employee advocacy.

Organisaties zetten in op video en de komende jaren is ongeveer 80% van alle datagebruik op internet video. Cijfers die er niet om liegen, maar voor sommige sectoren is het lastig om video laagdrempelig en snel toepasbaar in te zetten. Want het produceren van video kost relatief veel geld, bevat een creatief proces en is daardoor ook tijdrovend.

Dit is de reden dat we het VideoPodium hebben ontwikkeld. Want met het VideoPodium helpen we organisaties gebruik te maken van video, maar tegen zeer lage kosten, snel en efficiënt. Op slechts 1 m2.

Een van de onderwerpen waar het VideoPodium van toegevoegde waarde kan zijn is bij het herintreden van mensen in de arbeidsmarkt. Wij geloven erin dat alleen een CV niet alles zegt. Het draait meer en meer om de competenties van een persoon en de energie die hij of zij uitstraalt. Met een video laat je écht zien wie je bent en communiceer je met gevoel en emotie!

Onze motto voor VideoPodium: SHINE – RECORD – SHARE

www.imaginepeople.nl

Spreker