Emply

Emply

Recruitment, Onboarding en HR/ Talent Management in één gebruiksvriendelijk, flexibel en intuïtief SaaS-platform. De drie oplossingen zijn los van elkaar aan te schaffen en kunnen direct of in een later stadium in één platform worden geïntegreerd. Emply biedt volledige flexibiliteit in configuratie, mogelijkheden voor toegangscontrole en automation om HR-processen te automatiseren en te stroomlijnen. Met Emply richt u kostenbesparende en efficie?nte HR-processen in. Hiermee verbetert u tegelijkertijd de employer branding, kandidaatbeleving en werknemersbetrokkenheid.

emply.com/nl


Breakout: ATS als basis voor HR

Een grote organisatie met verschillende directies met ieder de eigen kenmerken kan niet meer zonder een flexibel ATS. Ronald de Kruijf neemt u mee in de wereld van een complexe en succesvolle implementatie.

Spreker: Ronald de Kruijf, Projectmanager CareerControl

Ronald is directeur, eigenaar van CareerControl. In de combinatie van data, proces en projectmanagement voert hij implementaties uit. De kennis van recruitment processen en vakinhoudelijke kennis zet hij in om succesvolle veranderingen door te voeren