Stem op Neurolytics

In online video assessments analyseert Neurolytics soft skills van sollicitanten zoals onder andere stress, interesse, nervositeit en motivatie. Tot en met 5 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Naam van de tool/bedrijf?

Neurolytics

Wat is/doet jouw tool?

In online video assessments analyseert Neurolytics soft skills van sollicitanten zoals onder andere stress, interesse, nervositeit en motivatie. Kandidaten krijgen een leuke candidate experience waarin ze een bedrijfsvideo bekijken, vragen beantwoorden of een korte game uitvoeren. Onze tool geeft verdiepende inzichten en differentieert daarbij de sollicitanten op de genoemde soft skills.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Onze tools bieden oplossingen voor de volgende problemen:

  • Volume, te veel tijd en kosten voor grote aantallen kandidaten
  • Dropouts, veel aangenomen mensen vallen uit binnen een bepaalde periode
  • Kwaliteit kandidaat/match, we vinden niet de juiste persoon of specifiek; wij vinden niet de juiste personen die bij onze organisatiecultuur passen
  • Objectiviteit, veel subjectiviteit en onzekerheid bij recruiters
  • Gebrek aan informatie, onze recruiters/wij missen de juiste verdiepende gedragsinformatie

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Onze tool is bijzonder omdat wij wetenschappelijke technologie ontwikkelen die via video gezichten analyseert en daar objectieve gedragsinformatie uithaalt. Hiermee creëren wij predictive video assessment tools die online/thuis uitgevoerd kunnen worden, waarbij er inzicht gegeven wordt in de kandidaat zijn of haar soft skills. Op deze manier wordt er vroeg in de funnel een leuke klantervaring aangeboden, die goed is voor de employer branding.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Wij richten ons nu op kleine en middelgrote MKB bedrijven en op bedrijven met traineeships. Voornamelijk voor entry level vacatures, graduates en sollicitanten met maximaal twee jaar werkervaring.

Vind jij dat Neurolytics een demo spot tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Neurolytics terug als één van de drie winnaars in de categorie recruitmenttooling.