Provincie Zuid Holland

Case: Draagvlak krijgen voor losstaand recruitmentsysteem

Bij provincie Zuid-Holland werd gebruik gemaakt van een e-HRM oplossing waar ook een recruitmentmodule onderdeel vanuit maakte. De recruitmentmodule voldeed echter niet aan de eisen en de organisatie moest overtuigd worden waarom een specialistisch recruitmentsysteem beter zou zijn. Host Femke Wolthuis gaat in gesprek met Martine Timmers (Coördinator Team Recruitment) en Daan Huisman (extern recruitment technologie consultant) hoe zij intern draagvlak kregen om een nieuw losstaand recruitmentsysteem te kiezen inclusief nieuwe recruitmentsite. Ook wordt stilgestaan bij de volgende stap die wordt verkent op het gebied van recruitmenttechnologie, het skills paspoort.

Meer informatie over provincie Zuid Holland

In de provincie Zuid-Holland werken wij aan de maatschappelijke vraagstukken van morgen. En zien volop kansen, omdat juist in Zuid-Holland ontzettend veel samenkomt. Samen met inwoners, andere overheden, ondernemers en onderzoekers maken wij Zuid-Holland #elkedagbeter. Op het gebied van bereikbaarheid, schone energie, economie, natuur, wonen en gezondheid en veiligheid.

Sprekers

Picture of Martine Timmers | <i>Coördinator Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie </i>

Martine Timmers | Coördinator Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

Martine Timmers werkt al haar hele carrière in het HR vak in diverse rollen.
Eerst bij commerciële organisaties, maar de laatste jaren bij overheidsinstanties zoals Gemeente Den Haag en sinds 3 jaar bij de Provincie Zuid-Holland. Sinds 1 april jl. is zij de coördinator van het team Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en was zij betrokken bij de implementatie van hun nieuwe ATS systeem.

Picture of Daan Huisman | <i>Recruitment Technologie consultant</i>

Daan Huisman | Recruitment Technologie consultant

Daan Huisman is al 15 actief in de wereld van recruitment. Eerst als headhunter, vervolgens als recruitment trainer en interim recruitment manager. In de afgelopen 5 jaar heeft Daan zich gespecialiseerd tot Recruitment Technologie Consultant en adviseert hij klanten over strategie, selectie, implementatie en optimalisatie van recruitment technologie. Op die gebieden heeft hij provincie Zuid-Holland de afgelopen jaren geholpen, o.a. met een nieuw ATS en werken-bij website.”

Plaats in programma

11:50 - 12:10
Case 4 - Draagvlak krijgen voor losstaand recruitmentsysteem
11:50 - 12:10

Spreker