Maintec

Case: Bereik je kandidaat door het inzetten van data

Door de huidige schaarste aan kandidaten is het crucialer dan ooit om inzicht te hebben in welke recruitmentkanalen de hoogste ROI (Return on investment) opleveren. Yasar Erol van Maintec neemt je mee hoe zij hun recruitmentkanalen tot op de cent nauwkeurig doormeten. Door hun kerndata (recruitment en backoffice) te combineren in Tigris, zijn zij in staat om vacatures optimaal zichtbaar te maken via het beste kanaal op het tijdstip wanneer de doelgroep zich daar bevindt.

Meer informatie over Maintec

Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. Daarom werken we met 3 concepten waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. Met meer dan 50 medewerkers zijn we gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan. Van vakspecialisten tot toekomstig technisch talent dat via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) of omscholing het vak leert: Maintec heeft alles in huis.

Sprekers

Picture of Yasar Erol <i>Marketing Manager</i>

Yasar Erol Marketing Manager

Yasar Erol is Marketing Manager bij Maintec en is verantwoordelijk voor de branding, digital marketing en business marketing. Hij bemoeit zich vaak met digitale innovaties binnen de TecqGroep (moederbedrijf) waarbij hij focust op de gebruiksvriendelijkheid van oplossingen.

Plaats in programma

14:00 - 14:20
Case 7 - Bereik je kandidaat door het inzetten van data
14:00 - 14:20

Spreker