Home of Recruitment

Case: Van adoptie naar geïntegreerd systeem

In de case ”van adoptie naar geïntegreerd systeem” staat centraal hoe je een nieuw (recruitment) systeem zo soepel en efficiënt mogelijk kan integreren binnen een organisatie. Het is altijd een uitdaging om een hele organisatie mee te krijgen in een nieuwe werkwijze, maar hoe creëer je een omgeving waarin men het systeem daadwerkelijk omarmt? Tijdens deze case krijg je handvatten en tools om de adoptie van jouw nieuwe systeem zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie over Home of Recruitment

Home of Recruitment (48 medewerkers) is in 2022 voortgekomen uit een strategische rebranding van Salesrecruiters, het grootste sales recruitment bureau van Nederland. Salesrecruiters is opgericht in 2007 en heeft altijd één duidelijke propositie gehad, namelijk; werving & selectie van sales professionals. Zowel branche als functie breed. In het tweede kwartaal van 2020, tijdens de coronapandemie, bleven de opdrachten uit en was de organisatie genoodzaakt om ook onder andere marketing en operationele posities te gaan bemiddelen. Met succes kwamen wij er in deze periode achter dat er nog een hoop kansen liggen in andere segmenten. Zodoende dat per 1 januari 2022 het label Marketingrecruiters is opgericht. Dit onderdeel van de organisatie richt zich puur op werving & selectie van (interim) marketing professionals. Beide labels delen hiermee één cultuur, visie, kernwaarden en kennis. Maar ze hebben elk hun eigen specialisme en tone of voice, zodat ze optimaal aansluiting maken met opdrachtgevers en kandidaten.

Sprekers

Jasper Bentvelsen | <i>Manager Finance, ICT & Operations</i>

Jasper Bentvelsen | Manager Finance, ICT & Operations

Jasper Bentvelsen is Manager Finance, ICT & Operations binnen Home of Recruitment. Hij is eindverantwoordelijk voor het inventariseren, uitwerken, implementeren en adopteren van het nieuwe ATS systeem Mysolution. Zijn kennis zit vooral in het implementeren, adopteren en verder ontwikkelen van Salesforce binnen de gehele organisatie. Rekening houdend met diverse stakeholders, teams en labels. Naast het bedenken ervan houdt Jasper zich ook bezig met het uitwerken en programmeren binnen Salesforce.

Plaats in programma

12:30 - 12:50
Case 6 - Van adoptie naar geïntegreerd systeem
12:30 - 12:50

Spreker