Continu Professionals

Calco is een detacheerder die op geheel eigen wijze jong talent met uiteenlopende achtergronden selecteert, opleidt en carrière biedt in IT of Finance via diverse traineeships. Na een crash course van twee weken en een specialisatieperiode van zo’n zes weken gaan de young professionals hun kennis en vaardigheden twee jaar lang verder ontwikkelen bij een top 200 bedrijf in Nederland. Onder begeleiding van een persoonlijke coach en met gerichte trainingen gaan ze daar fulltime aan de slag. Na afronding van het traineeship, kunnen de young professionals kosteloos overgenomen worden. Sinds de oprichting in 2004 is Calco uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Inmiddels bestaat het team al uit ruim 500 medewerkers en zijn al zo’n 3000 young professionals opgeleid en bemiddeld.

Case: Ontdek hoe je matchingstechniek echt kunt vertrouwen

In deze sessie vertelt Marc Faase, Directeur Recruitment bij Continu Professionals hoe de organisatie tijd bespaart voor recruiters en meer omzet genereert door vooruitstrevende oplossingen in te zetten. Een techstack combinatie van slimme matching en dataverrijking dankzij TheMatchBox, inzichten in marktdata via Jobdigger en een naadloze integratie in het Bullhorn ATS zorgen ervoor dat recruiters zich kunnen focussen op hetgeen wat écht belangrijk is: bouwen aan relaties met klanten en kandidaten.

Meer informatie over Continu Professionals

Continu Professionals is al meer dan 25 jaar intermediair voor professionals in de bouw en industrie. We hebben ons gespecialiseerd in het verbinden van professsionals in de specialismen: Bouwkunde, Civiele Techniek, Logistiek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Elektrotechniek, (semi-)overheid, woningcorporaties en sinds kort in een deel van het land ook in de IT. We hebben een landelijk dekkend netwerk met 15 kantoren. Daarnaast hebben we ook een kantoor in Duitsland en kantoren in België. We bemiddelen al een kwart eeuw succesvol starters en senior professionals naar nieuwe banen en helpen organisaties aan het benodigde personeel in de genoemde specialismen. Dit doen we door primair detachering met het doel om vast in dienst te treden bij onze klanten, maar ook door project-detachering. We werken voor zowel corporate organisaties als voor de MKB-er om de hoek. Dit alles doen we met bevlogen adviseurs die nauw betrokken zijn bij iedere vraag en met opportunisme iedere mogelijkheid aangrijpen om succesvol te verbinden.

Sprekers

	Marc Faase | <i>Directeur Recruitment</i>

Marc Faase | Directeur Recruitment

Marc is Directeur Recruitment bij Continu Professionals. In die rol is hij verantwoordelijk voor het verbeteren van de candidate experience en voor Corporate Recruitment. Sinds 2001 is hij actief binnen de recruitment branche. Marc startte bij een detacheerder in de financiële sector waar hij zag welk verschil een organisatie kan maken voor professionals én onderscheidend kan zijn als werkgever. Marc is vader van twee dochters en woont in het pittoreske Nuenen.

Plaats in programma

12:10 - 12:30
Case 5 - Ontdek hoe je matchingstechniek echt kunt vertrouwen
12:10 - 12:30

Spreker