Calco

Case: Van losse systemen en excelsheets naar één platform

De rol van recruiter verandert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opkomst van recruitmentmarketing, datagedreven acties en de inzet van tech voor sourcing en engagement. Recruitment Manager Cynthia Mourits en Salesforce Beheerder Johan Tangerman nemen je mee in hoe Calco met Byner van losse systemen en handmatige excelsheets overging naar één platform waarin alles rondom kandidaat en klant samenkomt. En ze laten zien hoe technologie recruitment stukken effectiever én leuker maakt.

Meer informatie over Calco

 

Calco is een detacheerder die op geheel eigen wijze jong talent met uiteenlopende achtergronden selecteert, opleidt en carrière biedt in IT of Finance via diverse traineeships. Na een crash course van twee weken en een specialisatieperiode van zo’n zes weken gaan de young professionals hun kennis en vaardigheden twee jaar lang verder ontwikkelen bij een top 200 bedrijf in Nederland. Onder begeleiding van een persoonlijke coach en met gerichte trainingen gaan ze daar fulltime aan de slag. Na afronding van het traineeship, kunnen de young professionals kosteloos overgenomen worden. Sinds de oprichting in 2004 is Calco uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Inmiddels bestaat het team al uit ruim 500 medewerkers en zijn al zo’n 3000 young professionals opgeleid en bemiddeld.

Sprekers

Cynthia Mourits | <i>Recruitment Manager</i>

Cynthia Mourits | Recruitment Manager

Cynthia is Recruitment Manager bij Calco en verantwoordelijk voor Campus- en Corporate recruitment. Haar expertise: recruitmentstrategie, recruitment marketing, traineeships en talentontwikkeling. Samen met haar team zorgt zij ervoor dat 2x per maand nieuwe klassen kunnen starten. De trainees worden inhouse opgeleid en klaargestoomd voor een carrière in IT en Finance. Om nieuw talent te werven werkt Calco met Byner in Salesforce. Makkelijk en efficiënt voor nu en bij verdere groei in de toekomst.

Johan Tangerman | <i>Admin Salesforce</i>

Johan Tangerman | Admin Salesforce

Johan is als Salesforce beheerder betrokken bij alle afdelingen binnen Calco. Hij zorgt ervoor dat alle processen en informatie, door Salesforce en Byner, perfect op elkaar aansluiten. Voor recruitment betekent dit onder andere, het administratieve deel van het proces zo makkelijk mogelijk maken en waarborgen dat de informatie over onze professionals, die door recruiters opgehaald wordt, ook bij de andere afdelingen terecht komt.

Plaats in programma

10:55 - 11:15
Case 3 - Van losse systemen en excelsheets naar één platform
10:55 - 11:15

Spreker