Recruitmenttech.nl wenst haar bezoekers, recruitment tech leveranciers en partners fijne feestdagen en een gezond en wervingsvol 2022!

Leesvoer voor bij de kerstboom: dit mag je in 2021 niet gemist hebben

Het einde van 2021 zit er natuurlijk aan te komen en daarom heeft Recruitment Tech een selectie gemaakt van de interessantste en opmerkelijkste berichten over recruitment en tech die je dit jaar zeker niet gemist mag hebben, van neuro-analyse in recruitment tot blockchain:

Leesvoer voor bij de kerstboom: dit mag je in 2021 niet gemist hebben, van neuro-analyse in recruitment tot blockchain

Dit was 2021; vooruitblik op 2022

Woensdag 8 december vond de Recruitment Tech Monthly weer plaats, ditmaal de heuse eindejaarsspecial met als speciale gast Marnix de Groot. Hij stond samen met host Martijn Hemminga stil bij het nieuws op gebied van recruitment en technologie in 2021, een vooruitblik op 2022 én de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021. Hieronder kijk je de Monthly terug, hier vind je de podcast.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER