Bullhorn neemt cube19 over:

Bullhorn, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft aangekondigd dat het de onderneming cube19 overneemt.

cube19

Cube19 is al lang Bullhorn Marketplace partner en leverancier van analytics en rapportage oplossingen binnen het Bullhorn platform. Deze overname is de meest recente grote investering die Bullhorn heeft gedaan om recruitment organisaties wereldwijd te helpen bij hun transformatie in een wereld die steeds verder digitaliseert. De combinatie van cube19 en Bullhorn zorgt voor real-time en actiegerichte inzichten voor managers om hen te helpen bij schaalbare groei.

cube19 is het voorkeurs platform voor business intelligence binnen de recruitmentindustrie wereldwijd. Zij leveren gemakkelijk te interpreteren, real-time en actiegerichte inzichten in iedere medewerker. Van uitvoerend tot aan de directie. Recruitment organisaties gebruiken cube19 om zeer schaalbare groei te realiseren door de twee meest belangrijke onderdelen van een organisatie te optimaliseren: medewerkers en data. De zeer gebruiksvriendelijke interface van cube19 zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om te rapporteren voor gebruikers die niet technisch zijn aangelegd, waardoor prestaties verbeteren terwijl er tevens macro-level inzichten beschikbaar zijn die managers helpen om betere bedrijfsbeslissingen te maken. Uiteindelijk faciliteert cube19 een zeer schaalbare groei, door de omzet van recruitment organisaties te laten groeien en tegelijkertijd de kosten langzamer te laten groeien. Bovendien zijn de oplossingen van cube19 specifiek ontwikkeld voor recruitment organisaties die gebruik maken van het Bullhorn platform.

Betere service bieden

De overname van cube19 komt op een belangrijk moment binnen de branche als geheel en voorziet in een belangrijke behoefte onder senior staffing managers. Bullhorn onderzoek toont aan dat recruitment organisaties unaniem behoefte hebben aan real-time en actiegerichte business intelligence en rapportages die helpen om financiële beslissingen te verbinden aan operationele beslissingen, met als doel een nog betere service te bieden en uiteindelijk te groeien. De combinatie tussen cube19 en Bullhorn biedt precies dat.

Helpen bij digitale transformatie

“Met enthousiasme verwelkom ik Dan, Joe, Nick en de rest van het cube19 team bij de Bullhorn familie” zegt Matt Fischer, COO van Bullhorn. “De samenkomst van deze twee organisaties voelt heel goed. Dat is voor een groot deel te danken aan de geweldige cultuur die Dan en zijn team hebben neergezet. Deze komt sterk overeen met de focus van Bullhorn: het leveren van een geweldige klantervaring. Het team van cube19 ontwikkelt analytics producten waar klanten graag gebruik van maken en koppelen deze aan een geweldige service. Dit past perfect bij Bullhorn. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Dan, hij leidt de ontwikkelingen rondom nieuwe analytics producten die specifiek gebouwd worden voor de branche. Deze producten zullen goed aansluiten bij de behoeften van onze klanten en de nieuwe werkwereld.”

“Toen we cube19 begonnen”, zegt Dan McGuire, oprichter en CEO van cube19, “was onze visie om recruitment organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. Ik ben ontzettend trots op de manier waarop het cube19 team van deze visie werkelijkheid heeft gemaakt. Vanaf het moment dat wij Bullhorn Marketplace partner werden in 2013, hebben wij veel successen behaald door Bullhorn klanten te helpen bij schaalbare groei. Wij kijken er allemaal enorm naar uit om onderdeel te worden van het Bullhorn team en samen te blijven werken aan deze visie.”

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de recruitmentindustrie. Meer dan 10.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun recruitment proces te beheren van begin tot eind. Met een hoofdkantoor in Boston en kantoren over de hele wereld, is Bullhorn nog altijd onder leiding van de oprichter en werkgever van ruim 1.200 medewerkers wereldwijd.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER