Recruitment software HRoffice beschikbaar voor zakelijke klanten ABN AMRO

De geschikte kandidaat vinden voor vacatures is de doelstelling van elke MKB-ondernemer. Voor zakelijke klanten van ABN AMRO is het nu nog eenvoudiger geworden. De recruitment software van HROffice is namelijk sinds kort voor hun beschikbaar.

Gratis toegang

Momenteel krijgen zakelijke klanten van ABN AMRO drie maanden gratis toegang tot de software van HROffice. Het voordeel voor de klanten is dat ze geen Excel spreadsheets meer moeten gebruiken. HROffice biedt een overzichtelijk digitaal dashboard aan.

Specifiek krijgen de zakelijke klanten van ABN AMRO toegang tot:

  • Een speciale mini job portal
  • Een campagne management tool
  • Een volledig recruitmentsysteem

Werken-bij website

Allereerst krijgen zakelijke klanten van ABN AMRO een eigen mini job portal. Deze kan aangepast worden zodat het aansluit bij de huisstijl van de organisatie. Op deze pagina worden alle vacatures en relevantie informatie voor werkzoekende geplaatst.

Binnen het recruitmentsysteem is overzichtelijk te zien hoeveel kandidaten gereageerd hebben op een openstaande vacature. Alle werken-bij websites van HROffice zijn ook zoekmachine-geoptimaliseerd waardoor ze een grote kans hebben om hoog in de zoekresultaten te komen staan.

Campagne management tool

Het is natuurlijk ook belangrijk dat jouw vacatures gezien worden. Met deze tool kan je jouw vacatures promoten via meer dan 300 wervingskanalen, daarbij zie je ook welke mediakanalen het meest relevant zijn. Het doel van deze tool is om zonder budget te verspillen en tegen een scherp tarief het beste talent aan te trekken voor jouw onderneming.

Volledig recruitmentsysteem

De recruitment software van HROffice digitaliseert het recruitmentproces volledig, ondernemers houden meer tijd over om daadwerkelijk te ondernemen. Overzicht behouden van werkzaamheden, Opbouwen van een talentpool met geschikte kandidaten en alsook het beoordelen van de kandidaten in één overzichtelijk dashboard zijn de belangrijkste voordelen van dit recruitmentsysteem

Daarbij kan is het met de software mogelijk om live video interviews te doen. Iets dat in deze tijden zeer belangrijk is.

Zakelijke klanten van ABN AMRO kunnen zich kosteloos aanmelden voor drie maanden.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER