Kijk de demo talk van Tigris terug: Wendbaar in crisistijd: Maak je flexproces dynamisch

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Tigris.

Wendbaar in crisistijd: Maak je flexproces dynamisch

Snel inspelen op een veranderende markt is voor flexbureaus altijd al belangrijk geweest. Maar in deze tijd is het wellicht belangrijker dan ooit. Dit vraagt ook steeds meer flexibiliteit van de technologie die je inzet. Echter is het uitzendproces complex en wil je deze wendbaarheid niet alleen in je recruitmentproces maar ook in het plaatsings- en verloningsproces. Ontdek hoe je door middel van één integraal platform dat volledig ontwikkeld is op Salesforce snel in kunt spelen op deze veranderingen en nieuwe technologie snel kunt adopteren binnen je organisatie zodat je opdrachtgevers en kandidaten een compleet nieuwe manier van werken kunt bieden met meer snelheid en gemak tot gevolg.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Tigris terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER