Kijk de demo talk van OnRecruit terug: Gebruik jouw recruitment data: van inzicht tot actie!

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan OnRecruit.

Gebruik jouw recruitment data: van inzicht tot actie!

Er zijn veel dashboards in omloop waarop recruitment data gevisualiseerd wordt. Maar hoeveel dashboard geven je nou écht aan hoeveel hires je kunt verwachten en wat je kunt doen om meer hires te hebben? In deze demosessie neemt OnRecruit jou mee in hoe je grip kunt krijgen op jouw recruitment: – Hoeveel kandidaten zitten in iedere stap van je funnel? – Hoeveel kandidaten verwacht op welke termijn aan te nemen aan de hand van je candidate pipeline – Hoeveel kandidaten moet je extra sourcen, aantrekken via online (recruitment) marketing of hergebruik van je database om genoeg kandidaten in je recruitment proces te hebben. Door grip te hebben op bovenstaande items, helpt OnRecruit jou grip te krijgen op jouw (online) recruitment!

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van OnRecruit terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER