Kijk de demo talk van OTYS terug: Waarom OTYS Recruitment Software werkt!

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan OTYS.

Waarom OTYS Recruitment Software Werkt!

OTYS Recruiting Technology is het meest uitgebreide en innovatieve recruitmentsoftware dat er is. Al zeggen we het zelf. Maar, we kunnen het je ook laten zien! Johan-Peter neemt je in een vogelvlucht mee door het OTYS systeem. Beheer al je bedrijfsprocessen vanuit één softwarepakket. Van het stellen en managen van bedrijfsdoelen, de sourcing & search, het plaatsen van kandidaten tot de verloning en facturatie.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van OTYS terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Bekijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER