Recruit Robin is één van de drie recruitment tech winnaars die een plek op Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 heeft gewonnen. Recruit Robin is een tool die sourcing van relevante kandidaten voor openstaande vacatures automatiseert. Tegenover de camera’s van Recruitment Tech TV stelt Founder Aron Schilder de organisatie voor.

Startup Pitch

Er zijn veel jonge bedrijven op de markt met nieuwe innovatieve oplossingen. Vaak is er bij deze startups weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 hen de kans op een gratis demo spot. Als het gaat om recruitment tech oplossingen kwamen Nakama HR, Recruit Robin en Recruitment Accelarator als winnaars uit de bus.

Over Recruit Robin

Recruit Robin biedt een oplossing voor het tijdsprobleem wat sourcing van kandidaten met zich mee brengt voor zowel corporate recruiters als agency recruiters. Veel recruiters vinden te weinig relevante kandidaten en/of zijn veel tijd kwijt aan sourcing van professionals. Recruit Robin automatiseert dit proces met behulp van A.I. technologie. Met feedback van de gebruiker vindt de tool steeds beter passende profielen. Gebruikers verliezen niet langer onnodig veel tijd aan het sourcen en hebben meer tijd voor andere werkzaamheden.

Voor €65,- naar Demo_Day 2019

Meer te weten komen over Recruit Robin of ontdekken welke andere tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER