Nieuwe partners Demo_Day bekend: InGoedeBanen.nl, Intelligence Group, Carerix en Knollenstein

Nieuwe namen van demo partners die tijdens Recruitment Tech Demo_Day acte de présence geven zijn bekend. Carerix, Intelligence Group, Knollenstein en InGoedeBanen.nl tonen 8 juni hun nieuwste innovaties op het gebied van recruitment en technologie.

Van multiposting tot doelgroepdashboard

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day presenteren 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun nieuwste producten. Net als in het bericht waarin de eerste namen bekend werden gemaakt bieden deze partners ook een breed scala van oplossingen. Van recruitmentsystemen voor corporates en agencies tot multiposting en doelgroepdashboards.

Schrijf je nu in voor Demo_Day

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen voor slechts €95,- ecl. BTW deelnemen aan Demo_Day op 8 juni. Voor mensen uit de niet-primaire doelgroep, zoals consultants en leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie en media is er een speciaal tarief. Meer info + inschrijven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER