Tigris

TigrisTigris heeft het woord uitzendsoftware een nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling geheel binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden. Naast al deze inzichten, kun je ook heel eenvoudig communiceren met opdrachtgevers en kandidaten en kun je ze eenvoudig toegang geven tot de app van jouw uitzendbureau.

Tigris is ontwikkeld vanuit de gebruiker en dat merk je. Het systeem is intuïtief en je kunt heel eenvoudig je eigen dashboards samenstellen, je kandidaten en opdrachtgevers beheren en volledig inzicht hebben wie zich waar in het proces bevindt. Dit zorgt voor optimale controle over je uitzendproces en je verliest geen kans meer uit het oog. Met Tigris ben je je concurrenten een stap voor en je blijft voorop lopen door de continue ontwikkeling van het platform.

tigris.nl


Breakout: WhatsApp optimaal inzetten in het recruitmentproces

WhatsApp toepassen in het recruitment proces kan veel voordelen bieden. Denk
bijvoorbeeld aan job alerts, intakegesprekken, selectievragen tijdens de sollicitatie of
het activeren van je kandidatendatabase. Colin van Goethem vertelt in deze
breakout sessie hoe Artiflex WhatsApp inzet op verschillende gebieden in het
recruitmentproces.

Spreker: Colin van Goethem, Projectleider – Artiflex

Colin is projectleider bij Artiflex, dé recruitment specialist voor vakmensen. In de jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan van alle facetten van de uitzendbranche. Recruitment, accountmanagement én backoffice. Hij legt veel focus op technologische trends en ontwikkelingen. Next level recruitment. Zijn speerpunten zijn snelheid, kwaliteit en deskundigheid.

Spreker pre-event: Maikel Neelen, CTO Tigris

Maikel is één van de 3 oprichters van Tigris als CTO verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het flexplatform. Ook vormt hij voor een belangrijk deel de toekomstvisie van Tigris. Digitaal volwassen flexbureaus die beter kunnen samenwerken op één geïntegreerd platform, dat is zijn doel.